ISPARTA / MERKEZ - Gürkan İlkokulu

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü

Otizm , eksiklik değil farklılıktır.

Farklılıklarla yaşamayı öğrenmemiz dileğiyle..

Ben otizmli bir çocuğum...!

* İhtiyaçlarımı belirtmekte zorlanırım.

* Kalabalığı sevmem.

* Saçımın yıkanmasından ,kesilmesinden ve taranmasından hiç hoşlanmam.

* Dişlerimi fırçalamayı sevmem.

* Her yemeği sevmem.

* Bazı kokular beni rahatsız eder.

* Yüksek sesten hiç hoşlanmam.

* Temastan,kucağa alınmaktan sevilmekten hoşlanmam.

* Parlak ışıklar gözlerimi rahatsız eder.

* Parmaklarımı sevmem.

* Canımın acıdığını fark etmeyebilirim.

* Tehlikeleri anlayamayabilirim.

* Konsantre olamayabilirim.

* Normal dokunma ve ağrıların farkına varamayabilirim.

* Her zaman düşünürüm.

* Bir sebep olmadan strese girerim.

* Çoğu zaman zorumdur ve bunu bilmem.

* Başka çocuklarla ilişki kurmakta zorlanabilirim.

Şbt

Gürkan İlkokulunun Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2024 Yılı Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonuna yapmış olduğu başvuru kabul edilmiştir. Tüm Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize hayırlı olsun.

Şbt

Sayın Valimiz Aydın BARUŞ  Mahalle Ziyaretleri kapsamında Okulumuzu Ziyaret Ederek öğrencilerimizle biraraya geldi.

Ock

May

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ İLE İLGİLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ.

May

GÜRKAN İLKOKULU ''ÇEDES ''PROJESİ KAPSAMINDA  ,OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN  ''DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM KULÜBÜ'' 2/A SINIF ÖĞRETMENİ AYŞE KALAYCI'NIN  SORUMLULUĞUNDA YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

May

2/B SINIFI ÖĞRENCİLERİ ANNELERİNE HAZIRLADIKLARI PANKARTLARLA ANNELERİNİN GÜNÜNÜ KUTLADI.

May

OKULUMUZDA BÜYÜK BİR ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

May

Öğrencilerimizin Bilgilendirilmeleri için,okulumuza gelen  diş hekimlerimiz tarafında ''Ağız ve Diş Sağlığı Semineri ''verildi.